GiaGuyon

Hellig Birma & Huskat

 

 

 

Fredag kl.12.20 kom den første killing i vores F-kuld til verdenen. Kl.15.20 var den sidste killing kommet til verden. Vi glæder os til af følge dem de næste mange uger :-)
 

2 dage gammel og "morbror Clint" skal lige nusse lidt. Han er simpelthen så sød ved de små killinger og vil meget gerne være med til at passe dem.
 

1 uge gammel og så småt ved at få øjne. Her er det Fistful of Dollars, i daglig tale "Fister", der poserer for kameraet. De er SÅ søde og finder sig i alt...
 

Fabulous Fairytale, her 2 uger gammel. Alle 4 killinger har nu fået øjne og er begyndt at kravle rundt. Crystal er med rette stolt af sine små...
 

Så er killingerne blevet 4 uger gamle og har nu lært at bruge bakken og er begyndt at spise fast føde. Her er det "First Fay in a Suitcase"
 

 Tænk, så er der allerede gået 6 uger og her er Fister... Han skal bo sammen med "Edelweiss" fra vores sidste kuld. Det glæder os.
 

Så skriver vi april og de første forårsstråler rammer vores altan. Det skal selvfølgelig nydes... Her er det Fay, Fran og Fister der i dag er 7 uger :-)
 

 8 uger gamle og de er "her, der og alle vegne" :-)
Et dejligt kuld, hvor hver har sin egen personlighed og charme. Her er det Fran, Fairy og Fister...
 

 Søde Fairy som nu er 10 uger gammel. Snart skal de små hjemmefra, men de har alle fundet søde nye ejere, så de skal nok få det godt :-)
 

Det er ikke kun os mennesker, der kommer til at savne de små, når de om et par uger flytter hjemmefra. Her er det Fister og Garcon...
 Så  er vores F-kuld på vej ud i "den store verden". Vi ønsker dem held og lykke i deres nye familier. Her er Fay, Fister, Fairy & Fran...
 

 

 

Webdesign & Copyright GiaGuyon