GiaGuyon

Hellig Birma & Huskat

 

 

 

Søndag aften kl.18.32 begyndte fødslen af vores E-kuld og kl.22.49 var den sidste killing kommet til verden. Vi glæder os til af følge dem de næste mange uger :-)
 

Her er de små to dage gamle. De trives alle 4 og har taget fint på. Nu mangler vi bare at finde på navne til to af dem...

 

Så er de små 5 dage gamle og alle har nu
fået deres navne...

 

Alle 4 killinger har nu fået øjne og begynder at få lidt personlighed i deres udtryk. Her er det Éowyn 13 dage gammel.
 

3 uger gamle og der er for alvor ved at være gang i fødekassen. Nu begynder verdenen udenfor at være meget interessant... :-)
 

Her er Edelweiss 4 uger gammel. Killingerne er nu så småt begyndt at spise fast føde, selvom mors mælkebar nu stadig er bedst :-)
 

5 uger gamle... Hvor bliver tiden dog af ?
Her er det Enforcer, der lige skal soignere sig.
 

Éowyn 6 uger. Er jeg ikke bare dejlig ?.

 

Så er E-kuldet blevet 8 uger. Enforcer er bare kuldets ubetingede kælepotte og er konstant at finde på Jans arm...
 

Selvom man er blevet 9 uger og ved at være en stor dreng, så kan det altså godt være kedeligt at skulle sidde stille og se sød ud :-)
 

Allerede 10 uger gamle. De er bare de mest sociale og kære killinger man kan forestille sig. De sidste uger med dem, skal bare nydes...
 

Så er E-kuldet blevet 11 uger og skal om få uger hjem til deres nye familier. Her er det Éowyn, som bare bliver smukkere og smukkere.
 

E-kuldet er nu 12 uger og det er snart tid til, at de skal flytte til deres nye hjem. Vi ønsker dem og deres nye familier alt held og lykke i fremtiden.

Vi fik lov til at låne hele E-kuldet af deres ejere, så vi kunne udstille dem ved DARAK´s udstilling i Herlev 7. marts 2010..
 

                                                                                                                                         

Webdesign & Copyright GiaGuyon